Nu kan du søge Farmakonomforeningens initiativpulje

Nu kan du som medlem i Farmakonomforeningen søge midler til sociale og faglige arrangementer for farmakonomer på din arbejdsplads eller i lokalområdet.

COLOURBOX50200749

Har du eller en af dine kollegaer en god idé til et socialt eller fagligt arrangement på jeres arbejdsplads eller i lokalområdet, som kan være med til at ryste jer tættere sammen og styrke fællesskabet?

Så er det nu, I kan gøre idé til virkelighed! Farmakonomforeningens initiativpulje er netop åbnet for ansøgninger – og her kan du søge penge til lokale initiativer.

Formand Ann-Mari Grønbæk er glad for, at foreningen nu kan sætte initiativpuljen i søen;

-  Der skal være mange måder at engagere sig på i foreningen – og derfor har vi fået idéen til at lave initiativpuljen. Jeg håber, at den vil styrke farmakonomfællesskaberne ude på arbejdspladserne og i lokalområderne og ikke mindst give en følelse af, at Farmakonomforeningen er helt tæt på – og giver værdi helt ude omkring bordet i frokoststuen til et arrangement, som vi har været med til at gøre til virkelighed.

Hvad er et initiativ?

Et initiativ kan være et oplæg eller et foredrag, besøg på andre arbejdspladser eller et socialt arrangement, som vækker lattermusklen til live. Arrangementerne er for farmakonomer, der er medlem af Farmakonomforeningen.

På Farmakonomsforeningens hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du søger. Her kan du også læse lidt om formalia. Du kan søge om alt mellem  1-8000 kr. til et initiativ fra puljen.

Læs mere om initiativpuljen lige her

Spørgsmål til initativpuljen?

Tine Irming Blomhøj
Tine Irming Blomhøj

Konsulent - karriere og medlemsrelationer

Dir.tlf: 3318 9045

tib@farmakonom.dk

Mette Lisbeth Johansen
Mette Lisbeth Johansen

Chefkonsulent - Organisation og Medlemsrelationer

Dir.tlf: 2393 4388

mlj@farmakonom.dk


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning