Brug lønstatistikken

I midten af december modtog alle erhvervsaktive medlemmer af Farmakonomforeningen årets lønstatistik som link pr mail. Med den i hånden kan hver enkelt farmakonom vurdere, om de nu også ligger det rette sted rent lønmæssigt.

Lønstatistik Beskåret

Tjek lønnen

Med lønstatistikken får den enkelte et godt redskab til at se på egen løn og ansættelsesvilkår. Den kan også bruges til at se på lønniveauet på tværs af sektorer og jobfunktioner.

På den måde kan den være en hjælp i forbindelse med et jobskifte. De enkelte oversigter er forsynet med vejledning til, hvordan du bedst muligt sammenligner din løn og dit lønniveau.


Gode råd til lønforhandlingen

Står du foran en lønforhandling på jobbet eller i forbindelse med jobskifte, så er det godt at være velforberedt med de nyeste tal. Samtidig byder lønstatistikken på en række gode råd til hvordan man bedst muligt forbereder lønforhandlingen.

Lønstatistikken er en af de fordele, der følger med et medlemskab. Den ligger på Min Side, hvor man skal logge ind for at se den.

Har du brug for sparring?

Hvis du har spørgsmål til din løn, så husk at du altid er velkommen til at tage en snak med din tillidsrepræsentant eller med konsulenterne i Farmakonomforeningens sekretariat.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning