Få indflydelse på dine arbejdsvilkår

Hvad er vigtigst for dig – at få mere i løn eller mere i pension? Og har du de kompetencer, du synes, du har brug for? Det er nogle af de store spørgsmål, som Farmakomforeningen beder dig om at tænke lidt over.

Logo Til Facebook

Hvordan du svarer kan nemlig få betydning for de kommende overenskomstforhandlinger, som kan påvirke netop dine løn- pensions og arbejdsforhold.

Torsdag den 29. oktober fik alle medlemmer på privat apotek en mail med et debatoplæg. Meningen er at I kan bruge debatoplægget som udgangspunkt for diskussioner på for eksempel et farmakonommøde. Her kan I finde frem til hvad der er vigtigt for jer. Er det at få mere i løn eller mere i pension? Fungerer skemaerne som de skal? Skal der mere fokus på kompetenceudvikling. Når I har talt tingene godt igennem vil din tillidsrepræsentant indsende jeres bud på krav til overenskomsten. Hvis I ikke har en tillidsrepræsentant kan I selv indsende jeres ønsker. Og måske var det en god anledning til at overveje, om I ikke skal vælge en tillidsrepræsentant.

Vejen mod en overenskomst er lang. Men første skridt er vigtigt. Og det er et I skal tage i fællesskab på DIN arbejdsplads.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning