Formandsvalg: Kandidaterne duellerede for sidste gang

Der er to navne på stemmesedlen. Torsdag aften havde Farmakonomforeningens medlemmer den sidste mulighed for at danne sig et indtryk af formandskandidaterne i en direkte valgdebat, før krydset skal sættes ud for en af de to.

Kandidaterne Klar Til Debat 2

Torsdag aften, 22. oktober, løb den anden og sidste debat mellem formandskandidaterne af stablen. Igen foregik det online og hos Pharmakon i Hillerød.

Ann-Mari Grønbæk og Sanne Hee Stjernholm stod igen over for hinanden i kraft af at være de to kandidater til at overtage formandsposten i Farmakonomforeningen fra 18. november 2020.

Kandidaterne svarede igennem debatten på spørgsmål fra ordstyrer Ulrikka Brændgaard Nissen og fra medlemmerne, som via chatten kunne stille spørgsmål til de to formandskandidater.


Udvikling af faget og overenskomstforhandlinger blev debatteret
Blandt de emner, som blev vendt og diskuteret undervejs, var et fokus på at sikre spændende og varierede opgaver for farmakonomerne og skabe fortsat udvikling af farmakonomfaget. Kandidaterne drøftede også nødvendigheden af at sikre synlighed af faget, så flere ved, hvem farmakonomer er, og hvad de kan.

Forhandlingsstrategien for overenskomstforhandlingerne i 2021 var også et aktuelt emne på dagsordenen, og det blev understreget, hvor vigtigt det er, at medlemmerne bidrager med deres krav til forhandlingerne.

Farmakonomforeningen skal være en forening for alle farmakonomer, der samler og sikrer faget – uanset hvor man er ansat. Det blev slået fast under debatten. Sidst, men ikke mindst, så var kandidaterne også omkring formandsrollen, og hvordan de hver især betragter den.

Se eller gense debatten
Hvis du ikke fik set den anden valgdebat, kan du se den via det link, som tidligere er blevet tilsendt per mail til stemmeberettigede medlemmer af Farmakonomforeningen.

Nu er der ikke flere valgdebatter tilbage, og krydset til formandsvalget skal være sat før mandag 26. oktober kl. 12.00, hvor afstemningen lukker.

Næste skridt derefter er at få sat navn på, hvem der har vundet valget og dermed bliver Farmakonomforeningens formand de næste fire år.

 

Stem med NemId her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning