Fra formanden: TAK!

Farmakonomforeningens formand er yderst taknemmelig for den uselviske indsats, som farmakonomer yder over hele landet – uanset arbejdssted.

Christina Durinck Okt 2019

Jeg er – sammen med rigtig mange andre – simpelthen bare så taknemmelig over den indsats, der ydes af jer. Fra alle sider arbejdes der på højtryk på at få landet til at fungere på trods af coronakrisen.

Alle knokler for at være med til at sikre, at borgerne kan få deres medicin og rådgivning. Både på de private apoteker, i lægeklinikkerne, på sygehusene og i kommunerne. Sammen med blandt andre sygeplejersker, læger, farmaceuter, sundhedsassistenter og mange andre er farmakonomer uundværlige i sundhedssektoren.
Også farmakonomer i industrien, på Færøerne, i Grønland og andre steder knokler. Vi værdsætter jer – hver og én.
Samfundet har brug for, at lægemiddelforsyningen og rådgivningen fortsætter gennem pandemien. Samfundet har brug for os. Og lige nu gør I sammen med de øvrige sundhedsprofessionelle en uselvisk indsats for os alle – og står i forreste linje i kampen imod corona.

Samfundet har brug for, at lægemiddelforsyningen og rådgivningen fortsætter gennem pandemien. Samfundet har brug for os.

Christina Durinck Formand for Farmakonomforeningen

Til jer og alle andre, der gør en særlig indsats, vil jeg gerne sige et højt og tydeligt tak! Det tak er ikke kun til jer selv, men også til jeres nære, der må se jer gå på arbejde, mens andre skal passe på sig selv ved at blive hjemme.
Det er ikke altid, at omgivelserne i denne travle tid husker at vise taknemmeligheden tydeligt nok. Men jeg er sikker på, at jeres indsats vil blive husket af mange – også af dem, der måske ikke har tid til at sige det nu. Men det er jer farmakonomer, som er med til at levere et samfund, der rent faktisk virker for Hr. og Fru Danmark – for os alle sammen. Uanset hvor I er ansatte.
Det bør samfundet være jer evigt taknemmelig over.
Det viser, hvor mega professionelle og mega pligtopfyldende, I er.
En hel verden er i krise. Alle er bange, men I viser et mod og et sammenhold. I passer på hinanden og hjælper hinanden med løsninger. Det er virkelig dejligt at se. Det er vigtigt at stå sammen. Derfor er det positivt, at Danmarks Apotekerforening, Pharmadanmark og Farmakonomforeningen har kunnet samarbejde om at samle en række krav og overvejelser, man kan gøre sig, i relation til corona. Vi skal hjælpe hinanden med at passe på hinanden.

Det kan I læse om i Farmakonomen 3.


Læs Farmakonomen 3 her


Jeg ved, at rigtig mange arbejdsgivere er ekstremt taknemmelige for den indsats, der bliver
ydet af farmakonomerne. Og at de er meget optagede af medarbejdernes velbefindende og sikkerheden for medarbejderne.
Jeg vil endnu engang sige jer tak for indsatsen – og pas godt på jer selv og hinanden. Stå sammen – og hold afstand.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning