Gør dig klar til debatten

Torsdag den 15. oktober er der formandsdebat i Farmakonomforeningen – og du er inviteret med! Debatten finder sted kl. 19.00 og foregår online, så du kan følge den, hvor det passer dig. Men det er en god idé at have styr på det tekniske inden, så du er klar, når formandskandidaterne går på.

De To Beskåret

Har du spørgsmål til kandidaterne – så stil dem!

På selve aftenen vil kandidaterne præsentere sig selv og debattere med hinanden, ligesom du kan stille spørgsmål til kandidaterne gennem en chatfunktion. Spørgsmålene vil så blive samlet og læst højt af en moderator.

Her finder du linket

Hvis du er aktivt – og dermed stemmeberettiget – medlem af Farmakonomforeningen har du modtaget mails med link til dér kan følge og deltage i debatten.  De to mails du har fået er sendt henholdsvis fredag den 2. oktober og mandag den 5. oktober – første gang som annoncering af debatten og anden gang fordi det grundet sygdom var nødvendigt at udskyde den første debat fra tirsdag den 6. oktober til torsdag den 15. oktober.

 

Hvis du ikke kan finde invitationen

Hvis du ikke kan finde de afsendte mails, så kan du se dem ved at logge ind på Min Side på farmakonom.dk. Her er der en indbakke, hvor du kan se alle mails, som foreningen har sendt dig.


Log ind på Min Side


På forsiden af Min Side kan du finde en ”Særligt for dig”-boks, hvor der ligger oplysninger om formandsvalget.

 

Download og installer programmet – log på i god tid

Det er Pharmakon, der lægger virtuelle lokaler til debatten. For at se debatten skal du bruge programmet Adobe Connect, som det er en god idé at prøve af på forhånd. Du kan følge med både via PC, Mac, tablet eller smartphone – hvis du er med via tablet eller smartphone, så installer appen. I mailen du har modtaget med linket til debatten, er der også en beskrivelse af, hvordan du gør.

Hvis du undervejs har tekniske problemer, som ikke kan løses ved, at du genstarter programmet eller din computer så er der en livline til Pharmakons IT-support, der sidder klar til at hjælpe fra kl. 18.30 til 21.00 når debatten afvikles.

Adobeconnect

Mulighed for at gense debatterne

For at flest muligt kan deltage bliver der holdt to debatter. Begge valgmøder bliver optaget, og du kan efterfølgende se eller gense debatterne ved at klikke på samme link, som du skal bruge, når du skal deltage i mødet.

Som ved fysiske møder er der også en begrænsning på antallet af deltagere. Vi har valgt det system, der kan tage flest deltagere, nemlig 1000.

Ha' en rigtig god debat - og husk at der er sidste frist for at stemme mandag den 26. oktober kl. 11.59. 

 

Stem her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning