Her er de to formandskandidaters visioner for foreningen

Navnene på de to formandskandidater har været kendt siden 23. september. Nu gælder det næste store skridt – at få kendskab til kandidaternes profiler og deres ambitioner og visioner for Farmakonomforeningen.

De To Beskåret

De to kandidater, Sanne Hee Stjernholm og Ann-Mari Grønbæk, er omdrejningspunktet for valget om formandsposten i Farmakonomforeningen. Her kan du læse kandidaternes opstillingsgrundlag, ligesom du kan se de to kandidater præsentere sig i en valgvideo.

Ann-Mari Grønbæks opstillingsgrundlag

 

Sanne Hee Stjernholms opstillingsgrundlag


Husk de to debatter mellem kandidaterne
Til den gode valgkamp hører også en spændende og konstruktiv debat. Covid-19 betyder at der ikke kan holdes fysiske møder. Til gengæld kan alle være med, når  der bliver afholdt to online-debatter, hvor begge kandidater deltager. Debatterne afholdes henholdsvis torsdag den 15. oktober og torsdag 22. oktober (første debat er grundet sygdom flyttet fra den 6. oktober). Starttidspunktet er kl. 19.00, og der bliver sendt link ud til den første debat en lille uges tid før.

Under debatterne vil medlemmerne af Farmakonomforeningen have mulighed for at stille spørgsmål til Ann-Mari Grønbæk og Sanne Hee Stjernholm.

Husk at stemme!
Sidst, men ikke mindst, så drejer et demokratisk valg sig om at stemme. Den mulighed åbnes der for fra onsdag 30. september sidst på eftermiddagen. Et link med stemmesedlen mailes ud til aktive medlemmer af foreningen, og der kan stemmes frem til 26. oktober. Der kommer mere information om selve stemmeafgivelsen i forbindelse med udsendelsen af stemmesedlerne.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning