Jeg skal lede en samlet bestyrelse, som løfter i fællesskab

Mit mål er, at vi får et rigtig godt fællesskab, hvor alle føler sig involverede og engagerer sig i bestyrelsesarbejdet. Sådan lyder det fra Farmakonomforeningens formand, Ann-Mari Grønbæk, om arbejdet i foreningens hovedbestyrelse.

Ann Mari Grønbæk

– For mig er det først og fremmest vigtigt at få et godt samarbejde i den nye hovedbestyrelse. Vi skal kende hinandens roller og ansvarsfordelingen.

– Når vi kommer i mål med vores målsætninger, skal vi alle sidde med en følelse af, at vi fik det til at ske sammen. Jeg skal også lære mine nye formandsopgaver at kende og få hands on-erfaring med disse opgaver.

Hun fortsætter:

– En af mine vigtigste mål er også, at vi er kampklare og helt forberedte til de kommende overenskomstforhandlinger. Jeg er kun tryg ved forhandlingsbordet, hvis jeg ved, at jeg har forberedt mig, alt det jeg kunne.

Og jeg vil selvfølgelig også arbejde for uddannelsesdagsordenen og autorisationen. Vi skal have uddannelsen godkendt som en professionsbachelor. Og vi skal anerkendes med en autorisation.

Ann-Mari Grønbæk, 38 år, formand

Uddannet i 2007, 13 års erfaring som farmakonom. Medlem af regionsbestyrelsen i Region Midtjylland fra 2009 og frem til formandsvalget i oktober 2020. Var regionsformand fra 2011.

Medlem af:
Hovedbestyrelsen, næstformand fra 2017-2020, udpeget som formand fra november 2020, Forhandlingsudvalgene på det offentlige og private område, Projektudvalget, medlem af forhandlingsdelegationerne, som forhandler overenskomst med arbejdsgiverne, Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg, Pensionskassen for Farmakonomer, PKA A/S, FTF-A’s bestyrelse og Forretningsudvalget og hovedbestyrelsen i Fagbevægelsens Hovedorganisationen.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning