Onlinemøde om krav til færøsk overenskomst

Forhandlingerne om en ny overenskomst for farmakonomerne på Færøerne er endnu engang blevet udskudt på grund af corona. Men det forberedende arbejde skrider fremad.

Onlinemøde Med Kredsbestyrelsen Færøerne

Onsdag den 9. december holdt Farmakonomforeningens formand Ann-Mari Grønbæk og foreningens chef for forhandling og rådgivning Mette Guldberg onlinemøde med bestyrelsen for kreds Færøerne. På dagsordenen var de ønsker som de færøske medlemmer har meldt ind at de gerne ser kommer med i forhandlingerne. På mødet talte man om, hvordan kravene skal kombineres og formuleres, før de bliver sendt til forhandlingsmodparten i det færøske Finansministerium, Fíggjarmálaráðið.

Selvom Ann-Mari Grønbæk er nyvalgt til formandsposten har hun forhandlet overenskomst på Færøerne før. Tilbage i 2017 var det Ann-Mari Grønbæk der i sin egenskab af næstformand for foreningen forhandlede den seneste overenskomst for de færøske farmakonomer.


Tidshorisont for forhandlingerne udkendt

Inden mødet havde delegationen fra Farmakonomforeningen håbet på, at det blev muligt at tage til Færøerne for at forhandle i februar 2021. Det er dog stadig højst usikkert om dette bliver en mulighed. Som alt andet er planlægningen påvirket af coronapandemiens udvikling. Og modsat meget andet, der er rykket online, så er der fortsat meget der taler for at holde forhandlingerne fysisk.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning