Pressemeddelelse: Farmakonomforeningen har valgt kommende formand

Ann-Mari Grønbæk er kommende formand for Farmakonomforeningens medlemmer de næste fire år fra 19. november 2020. Det er resultatet af det formandsvalg, som sluttede i dag, mandag 26. oktober.

Ann Mari

38-årige Ann-Mari Grønbæk afløser den nuværende formand Christina Durinck, som officielt træder tilbage i forbindelse med Farmakonomforeningens kongres 19. november 2020.

Den kommende formand glæder sig over valgresultatet.
- Jeg takker for den store tillid og opbakning, som et flertal af medlemmerne har givet mig. Jeg vil gøre mit bedste som formand for Farmakonomforeningens medlemmer de næste fire år, og jeg vil kæmpe og arbejde hårdt for at synliggøre og styrke landets farmakonomer som faggruppe, siger Ann-Mari Grønbæk.

Ann-Mari Grønbæk fik 56 procent af de afgivne stemmer, mens modkandidaten, Sanne Hee Stjernholm, fik 42 procent af stemmerne. 

Mange sager at kæmpe for
Ann-Mari Grønbæk har siden 2017 været næstformand i Farmakonomforeningen. Hun fremhæver, at Farmakonomforeningen har mange sager at kæmpe for – både på den korte og den lange bane. Overenskomstforhandlingerne i 2021 er en meget aktuel sag, hvor den nye formand skal trække i arbejdstøjet og sikre det bedst mulige resultat for sine medlemmer.

Farmakonomforeningen arbejder i disse år for, at farmakonomuddannelsen skal udvikles til en professionsbachelor, for et bredere arbejdsmarked for landets farmakonomer og for at farmakonomer får autorisation på lige fod med andre sundhedsprofessionelle.

Farmakonomforeningen er fagforening for cirka 5200 farmakonomer, der arbejder på landets apoteker, i regioner, kommuner og i lægemiddelindustrien.

Læs mere om Farmakonomforeningen, dens arbejde og politik: www.farmakonom.dk

CV – Ann-Mari Grønbæk
• Uddannet på Himmelbjerg Apotek 2007
• Arbejdet på Ikast Apotek 2007
• Arbejdet på Korsør Apotek 2008 - 2009
• Arbejdet på Herning Løve Apotek 2009 - nu
• Hovedbestyrelsesmedlem 2011 - nu
• Næstformand 2017 - nu
• Bestyrelsesmedlem i Pensionskassen for Farmakonomer 2018 - nu

Spørgsmål vedrørende Farmakonomforeningens formandsvalg eller vedrørende udnævnelsen af den kommende formand kan rettes til Farmakonomforeningens direktør Kristian Lysholt Mathiasen på tlf. 29 86 52 48.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning