Bær din faglighed på tøjet

Er du medlem af Farmakonomforeningen og snart færdiguddannet? Så kan du se frem til at få tilsendt Farmakonomforeningens nye emblem som tegn på din faglighed.

Emblem Og Pailletter Beskåret

Du har knoklet for at lære det hele, og på den anden side af eksamen kommer tiden, hvor du selv står med ansvaret i skranken. Som noget nyt får du som en del af dit medlemskab et synligt bevis på dit fag og din faglighed.

Farmakonomforeningens hovedbestyrelse har nemlig besluttet, at alle nyuddannede medlemmer fremover vil få udleveret det nye emblem i forbindelse med dimissionen.

Et af målene med at øge udbredelsen af emblemet er, at sørge for at flere kommer til at kende til farmakonomernes faglighed og at synliggøre faget. Under pandemien har farmakonomer fået betydeligt mere omtale end normalt, og flere ved efterhånden, at farmakonomer laver noget med lægemidler. Ved at sætte emblemet på tøjet sender man et signal om, at farmakonomer er kompetente til at rådgive og vejlede patienter og kunder. Det håber vi, at DU vil være med til!

På grund af corona vil dimissionen igen i år foregå online, så i år får du som dimittend emblemet tilsendt. Det vil du høre nærmere om.

 

Læs mere om de nye emblemer her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning