En fuldtallig bestyrelse: Ny formand og nyt bestyrelsesmedlem i Region Midtjylland

Nynne Degnbol Engvang er valgt som ny formand for regionsbestyrelsen i Region Midtjylland, og Mette Lau er nyt bestyrelsesmedlem.

Nye Medlemmer I Region Midt Bestyrelse

Medlemmerne i Region Midtjylland afholdt ekstraordinær online generalforsamling 7. januar. Her skulle vælges en ny formand i regionsbestyrelsen, da forhenværende regionsformand, Ann-Mari Grønbæk tiltrådte som formand for Farmakonomforeningen til foreningens kongres d. 19. november 2020.

Til generalforsamlingen blev Nynne Degnbol Engvang valgt som ny regionsformand. Nynne bor i Sunds i Herning Kommune og arbejder til dagligt på Herning Løve Apotek. Nynne er 35 år og har allerede tillidshverv som AMiR og TR. Nynne har arbejdet på Herning Løve Apotek i 4,5 år og har tidligere været offentligt ansat farmakonom på Skejby Sygehus Apotek. 

Jeg ser det som en stor ære at skulle stå i spidsen for regionsbestyrelsen. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle varetage medlemmernes interesser i bestyrelsesarbejdet – både i regionen, men også i foreningens hovedbestyrelse. Jeg har taget arbejdshandskerne på – og er klar til at gå i gang,” fortæller Nynne.

I bestyrelsen var der en vakant plads, som også blev besat til mødet. Mette Lau blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Mette bor i Tørring i Hedensted Kommune og arbejder på Horsens Løve Apotek.

Foreningens hovedbestyrelse og sekretariat ser frem til samarbejdet med Mette og Nynne!


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning