Bestyrelsesarbejde: Bliv en del af beslutningerne

Vil du med på holdet og få indflydelse, viden og indsigt i fag og fagpolitik? Så kom og vær med på efterårets generalforsamlinger. Det er valgår i år, og der er mulighed for at tage del i det spændende bestyrelsesarbejde.

Lyttende Kvinder

Vær med til at forme fremtiden

Der skal vælges nye folk til bestyrelserne. Så hvis du vil være med til at præge din fagforening og få indflydelse, viden og indsigt i fag og fagpolitik – og også få personlig og faglig udvikling, så tilmeld dig efterårets generalforsamlinger – og stil op til bestyrelsen.

Hvis du ikke selv har lyst til at stille op, så mød op og stem på en af kandidaterne – og gør på den måde din indflydelse gældende.


Mød formandskabet

Ud over de lokale bestyrelser kan du på generalforsamlingerne møde formandskabet: Formand Ann-Mari Grønbæk og næstformand Tina van der Klein samt Farmakonomforeningens direktør Kristian Lysholt Mathiasen.

De vil fortælle om foreningens mål og strategiske arbejde - og svare på spørgsmål fra deltagerne.


Hvad kræver det for at stille op?

Alle regions- og sektionsbestyrelser er for alle farmakonomer, som er aktive medlemmer af Farmakonomforeningen.

Du behøver ikke at have erfaring med bestyrelsesarbejde for at stille op og kan stille op i den region/sektion, som du tilhører.  Lyst og interesse er de eneste kvalifikationer, der kræves. Og som nyvalgt politiker i Farmakonomforeningen tilbydes du i øvrigt et introduktionsforløb til bestyrelsesarbejdet.

 

Mere info

Har du spørgsmål til arbejdet i din bestyrelse, så kontakt en af dens medlemmer. Du finder kontaktoplysninger på bestyrelsesmedlemmerne her

Her kan du se en række videoer med medlemmer af Farmakonomforeningens bestyrelser


Ann-Mari Grønbæk, formand for Farmakonomforeningen

Mette Bruhn Johansen, medlem af den offentlige sektions bestyrelse

Pernille Sørensen og Dea Friis Jensen, medlemmer af bestyrelsen i Region Sjælland


Emneord

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600