Få jobafklaring med en karrieresamtale

Som medlem af Farmakonomforeningen kan du nu booke en individuel karrieresamtale med en konsulent i foreningen. Tilbuddet er nyt og er til dig, der ønsker sparring og vejledning om jobmuligheder og din karriere som farmakonom.

Tine Som Karriererådgiver
Tine Irming Blomhøj er en af Farmakonomforeningens karriererådgivere

Der er mange karriereveje at vælge imellem som farmakonom. Men hvilken vej skal du vælge? Det kan være rigtigt svært at blive klog på. Derfor tilbyder Farmakonomforeningen nu individuelle karrieresamtaler, hvor du som medlem kan få hjælp til at finde frem til det næste skridt i din karriere.

 

Nyt tilbud til dig som medlem

Foreningens sekretariat rådgiver i dag allerede medlemmer om vilkår og rettigheder.

Fra 1. september i år er rådgivningstilbuddet blevet udvidet med noget nyt: karrieresamtaler.

Som medlem kan du hermed få vejledning og sparring om din karriereudvikling.

Mange forbinder ordet karriere med at blive forfremmet eller med at gå efter at blive chef. Det kan det godt betyde. Men at tale om karriere kan også fx være at tale om, hvordan man søger job et nyt sted eller finder frem til, hvad man vil med sit arbejdsliv. Karriererådgivning kan også dreje sig om mulighederne for at specialisere sig, eller hvordan man skifter sektor eller fagområde som farmakonom.

”Karriere” skal tænkes bredt – og en karrieresamtale har kun ét udgangspunkt: Din jobsituation og dine ønsker til dit fremtidige arbejdsliv.

I Farmakonomforeningen kender vi til mange af de karrieremuligheder, der eksisterer på arbejdsmarkedet. Vores konsulenter kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine muligheder og hjælpe dig med at lave en plan for dine ønsker til nyt job eller til udvikling i dit nuværende job.

 

Sådan booker du en samtale

Du kan få karrieresparring pr. telefon eller virtuelt møde. Du kan ringe, når karrieretelefonen er åben, men du er også velkommen til at sende os en mail, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer dig.

 

På farmakonom.dk finder du et helt karriereunivers, hvor du kan få inspiration til jobafklaring, karriereveje og jobsøgning.

Se karriereuniverset her

Karrieretelefonens åbningstider

Tirsdag kl. 10-12
Torsdag kl. 13-15

Ring: 3312 0600

Eller book en samtale på ff@farmakonom.dk


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning