Få styr på din lønseddel!

Kender du din lønseddel? Kan du egentlig forstå dét, der står? Det er nogle af de spørgsmål, mange stiller sig selv, når de ser deres lønseddel. Nu får du hjælp til at få styr på det på et webinar.

Vil du blive klogere på din lønseddel, så kom til webinar og få styr på lønnen
I Farmakonomforeningens rådgivning møder vi mange spørgsmål om lønsedlen, og hvordan man skal læse den. Derfor holder vi nu to webinarer om lønsedler. Det ene vil være for dem, der er ansat på privat apotek og det andet vil være for dem, der er offentligt ansat.

Arbejder du i industrien? Så få 1:1 vejledning om din lønseddel
Da man på det brede arbejdsmarked, der bl.a. dækker Industrien har mange forskellige lønsystemer, vil det ikke give mening at gennemgå lønsedlerne på et webinar. I stedet vil Farmakonomforeningen stille op med konkret rådgivning til dig, der er ansat i Industrien om lige netop din lønseddel. Send din lønseddel til ff@farmakonom.dk med besked om, at du ønsker at blive kontaktet med henblik på en gennemgang. Så vil en af Farmakonomforeningens konsulenter kontakte dig.

 

Tilmeld dig webinar her

Webinar for offentligt ansatte: onsdag den 17. november kl. 18 - 19.15

Tilmeld dig webinar for offentligt ansatte

Webinar for ansatte på privat apotek: onsdag den 17. november kl. 19.30 - 21.00

Tilmeld dig webinar for ansatte på privat apotek

Lønsedler

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning