Hvem bliver Årets Farmakonom?

Det er vigtigt med mennesker, der inspirerer. Derfor er der en farmakonom, der her i det nye år bliver overrasket med en tildeling af prisen som Årets Farmakonom.

C6A9402

Her forklarer Farmakonomforeningens formand, Ann-Mari Grønbæk, hvorfor foreningens hovedbestyrelse besluttede at indstifte prisen:

- Vi mener, at det er vigtigt med gode eksempler. Også eksempler i form af mennesker. Nogle der kan inspirere, for vi har alle sammen brug for inspiration. Og vi synes, at vores fag er vigtigt, og derfor vil vi gerne fejre og fremhæve nogle, der gør dét ekstra, som gør tingene spændende for os andre.

Årets Farmakonom er en pris man bliver indstillet til. Fristen var i november og der er mange måder at være en god farmakonom og et godt forbillede på. Derfor favner kriterierne også bredt.

Kriterierne for at blive årets farmakonom er, at man er én der:

  • Er nytænkende og bidrager til udvikling eller synliggørelse af faget.
  • Har været frontløber i udvikling og gennemførelse af faglige projekter.
  • Som kollega eller leder bidrager til et enestående sammenhold og arbejdsmiljø på arbejdspladsen.
  • Brænder igennem på en helt særlig måde over for borgerne eller andre fagprofessionelle.

Dette års modtager er valgt fra et stort felt af mange stærke, potentielle modtagere, der hver især personificerer ét eller flere af kriterierne.

Prisen blev i sin nuværende form uddelt første gang i marts 2021. Her var det Anu Chandramohan fra Apoteket Ørnen i Odense, der blev overrasket med prisen. Årets Farmakonom er planlagt til at blive uddelt i januar 2021. Ann-Mari Grønbæk glæder sig til at overraske årets modtager af prisen med en buket blomster og 5.000 kr. samt et diplom. Inden da vil besøget selvfølgelig være koordineret på forhånd med arbejdspladsen.

Vi synes, at vores fag er vigtigt, og derfor vil vi gerne fejre og fremhæve nogle, der gør dét ekstra, som gør tingene spændende for os andre.

Ann- Mari Grønbæk Formand for Farmakonomforeningen

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning