Olympisk elevweekend – tilmeld dig nu!

NU åbner tilmeldingen til næste års største begivenhed: ELEVWEEKEND!

Farmakonomelever Elevweekend 2019 (5)

Farmakonomforeningens elevweekend med generalforsamling for elevsektionen finder sted d. 5. - 6. marts 2022 på Severin kursuscenter, og der bliver åbnet for tilmelding i dag d. 16. november kl. 20.00.

Elevbestyrelsen har planlagt masser af spændende events: Faglig messe, valg til elevbestyrelse, spændende oplæg og selvfølgelig et brag af en udklædningsfest lørdag aften, hvor temaet er: OL!

Efter coronanedlukningen glæder Farmakonomforeningen og elevbestyrelsen sig mere end nogensinde til at holde elevweekend igen. Elevweekenden, som normalt afholdes en gang om året, er for alle farmakonomelever, der er medlem af Farmakonomforeningen. 

Se elevbestyrelsens invitation til elevweekenden 

Program

Inden elevweekenden sender elevbestyrelsen det færdige og spændende program ud til deltagerne.

Ophold og transport

Ophold og transport betales af Farmakonomforeningen. Forplejning betales også af Farmakonomforeningen, dog vil der efter middagen lørdag være studievenlig bar, hvor man selv køber drikkevarer. Bemærk, at man under ingen omstændigheder må medbringe drikkevarer til hotellet.

Elevweekenden afholdes på Severin kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

Indkaldelse til generalforsamling

Til elevweekenden afholder vi - traditionen tro - også elevsektionens generalforsamling.

Dagsorden for elevsektionens generalforsamling er i henhold til Farmakonomforeningens vedtægter:

a) Valg af dirigent.

b) Beretning om elevbestyrelsens arbejde og drøftelse af kommende års aktiviteter.

c) Indkomne forslag

- Forslag til behandling på generalforsamlingen skal ifølge foreningens vedtægter punkt 4.7.11 være sekretariatet i hænde senest 19. februar 2022 kl. 10.00 pr. mail: ch@farmakonom.dk).

d) Valg af formand

e) Valg af bestyrelsesmedlemmer

f) Eventuelt.

Tilmelding

Der åbnes for tilmelding d. 16. november kl. 20.00.

Du tilmelder dig via MinSide. Hvis det er første gang, du logger på MinSide er password de sidste fire cifre i dit cpr-nummer. Hvis du har været logget på før, men glemt dit nye password, nulstilles det her

Bemærk man skal være medlem af Farmakonomforeningen for at deltage.  Er du ikke allerede medlem, melder du dig ind her. Det tager 24 timer at behandle en indmeldelse, man kan således ikke melde sig ind samtidig med tilmelding og bør melde sig ind i god tid.

Der er max. 200 pladser og tilmelding er efter først-til-mølle.

Såfremt elevweekenden fyldes op, træder ventelisten i kraft og vil køre helt frem til datoen for elevweekenden.

Husk at afmelde dig igen med det samme, hvis du bliver forhindret i at deltage, så du ikke optager en plads for en anden!

Nærmere program, information samt tider for bustransport mailes til alle tilmeldte efter endt tilmeldingsfrist.

 

Følg forberedelserne til elevweekenden på Facebook

På elevsektionens facedbookgruppe kan du følge forberedelserne til elevweekenden.

Elevsektionens facebookgruppe

Bliv engageret i din forening

På generalforsamlingen vælger eleverne en elevbestyrelse, som består af en elevformand og 5 elevbestyrelsesmedlemmer. Efter valget vælger elevbestyrelsen en næstformand i sin midte. Elevformanden er med i Farmakonomforeningens hovedbestyrelse, og det er hovedbestyrelsen, der sætter kursen for foreningen. Det betyder, at emner, der optager eleverne, kommer direkte hen, hvor beslutningerne bliver taget – og elevformanden er med til at tage dem!

Vi opfordrer dig til at overveje, om du vil være med til at præge foreningen i elevrelaterede spørgsmål. Hvis du vil have indflydelse på din forening, din uddannelse, dit fag, og hvordan elevweekenden skal se ud i 2023 - så er elevbestyrelsen lige noget for dig! Du kan også stille op til bestyrelsen, selvom du ikke har mulighed for at deltage på elevweekenden. Du kan læse mere om elevbestyrelsen: Elevsektionen i Farmakonomforeningen | Farmakonomforeningen

Har du spørgsmål til hvervet som elevformand eller bestyrelsesmedlem, kan du kontakte den nuværende bestyrelse. Adresser og telefonnumre finder du også på ovenstående hjemmeside. Husk også, at det er en god idé at fortælle din chef, at du ønsker at stille op til bestyrelsen.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i Elevsektionens Generalforsamling – og være med til at forme foreningens elevpolitik for det næste år.

Praktisk information om tilmelding og transport til elevweekenden

Fri

Husk at sørge for at få fri, hvis du skulle have været på arbejde lørdag den 5. marts :-)

Transport

Du skal selv lægge ud for din tog- eller busbillet til generalforsamlingen (Standardbillet/ Ungdomsbillet). Den brugte billet skal efter generalforsamlingen sendes ind til Farmakonomforeningen på ff@farmakonom.dk eller pr. brev og beløbet vil derefter blive refunderet. Hvis du bruger mobilklippekort skal du vedlægge kopi af klip/kvittering for klippekortet. Hvis du bruger rejsekort skal kopi af rejsedokument og pris være vedlagt. Husk at påføre kontonummer. Der bliver kun refunderet billetter for deltagere, som er mødt op til generalforsamlingen.

Ønsker du at køre i bil, skal I være mindst tre deltagere, der kører sammen – og navnene skal være meldt til ff@farmakonom.dk på forhånd.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning