Synlige farmakonomer i vaccineindsatsen

Mange farmakonomer kender oplevelsen af at skulle forklare farmakonomfagligheden. Men med udrulningen af Covid-vaccinerne bliver farmakonomer nu omtalt i medier landet over.

Vaccination

Massiv mediedækning

Det kræver massiv og minutiøs planlægning at skabe en hurtig og effektiv vaccineindsats, hvor al vaccine i hvert hætteglas bliver brugt. Vi ved alle, at dråberne er dyrebare og redder liv, og derfor har der været naturlig interesse for, hvem der håndterer vaccinerne, og hvordan det går for sig. Det er også en nyhed med stor betydning, når eksempelvis de lokale plejehjem et efter et begynder at vaccinere beboerne mod Covid.  

Fra den første vaccine blev givet har der derfor været masser af historier med farmakonomer i såvel landsdækkende som lokale medier. Farmakonomernes indsats er på halvanden uge blevet nævnt i Sjællandske Medier, Viborg netavis, Horsens Folkeblad, Herning Folkeblad, P4 Fyn, TV Syd, Grenaa Bladet, Vejle Amts Folkeblad, Skive Folkeblad, TV2 Østjylland, Randers Netavis, Midtjyllands Avis Plus, Din Avis Randers, Zetland, TV2 Lorry, Jyllands-Posten, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, RANDERSiDAG, DR, Furesø Avis, Give Avis og Frederiksborg Amts Avis.


Emneord

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600