Vil du hjælpe vaccineindsatsen?

Coronasmitten stiger lige nu - og især blandt uvaccinerede. Derfor er der brug for at få information ud til dem, der stadig ikke er helt sikre på at vaccinen er noget for dem. Som sundhedsfaglig kan du lige nu blive en del af et korps af frivillige der hjælper med information.

Der er brug for din faglighed til at sikre en tryg og god dialog om COVID-19-vaccinen. 

Alt for mange er fortsat bekymrede for konsekvenser og bivirkninger ved COVID-19-vaccinen. Derfor er der i et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og den frivillige forening Social Sundhed blevet oprettet et korps af frivillige – Sundhedsdialogkorpset. Det er et korps af frivillige sundhedsfaglige – både studerende, færdiguddannede og pensionerede. Lige nu søger de akut sundhedsfaglige frivillige der kan bistå Danmarks vaccineindsats, så vi kommer i mål.

Derfor er der brug for dig, der er farmakonom og dig der tror på, at alle skal have lige adgang til information om vaccinen.

Som frivillig deltager du ved vaccinations pop-up’s på uddannelsesinstitutioner, store arbejdspladser og ved kulturarrangementer, hvor du taler med mennesker om deres bekymringer, tvivl og spørgsmål vedrørende vaccinen. Opgaverne ligger i dags- og aftentimer samt i hverdage og weekender og er af ca. 2-4 timers varighed.  

Læs mere om den vigtige sundhedsfremmende indsats og tilmeld dig på hjemmesiden: www.socialsundhed.org/covid-19-indsats

Du kan kontakte initiativet på tlf. 31 65 06 36 eller vaccinedialog@socialsundhed.org, hvis du gerne vil høre mere. 

Vaccine

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning