Brug hele dit medlemskab og spar penge

Husk at tjekke om der via dit medlemskab af Farmakonomforeningen er rabat eller bonus at få, hvis du alligevel skal ud at købe noget større. Eller tjek om pengene - med et godt tilbud - alligevel rækker til lidt forkælelse op til vinterferie og Valentines.

COLOURBOX14604038

Mange af Farmakonomforeningens medlemmer sparer penge ved at benytte de kontante fordele og bonusordninger, der følger med medlemskabet.


Tilmeld dig – og få bonus eller rabat

Forbrugsforeningen er en af de goder, du som medlem af Farmakonomforeningen har adgang til, som giver kontante fordele i hverdagen. Via Forbrugsforeningen kan du handle i mere end 4.000 fysiske butikker og 500 webshops, og Forbrugsforeningen har eksempelvis lige indgået et nyt samarbejde med Sportmaster.

En anden måde at spare penge er ved at tilmelde dig LogBuy, som giver rabat i en lang række fysiske butikker, men også på overnatninger rundt i landet, på spisesteder og oplevelser. Lige nu er der penge at spare i forhold til ture og oplevelser i vinterferien. 


Vær kulturel i ferien 

Som medlem af Farmakonomforeningen har du også gratis adgang til Arbejdermuseet i København. Så hvis vinterferien byder på en københavnertur, så benyt lejligheden til at tage et smut forbi museet, der ligger lige ved Nørreport Station.

Besøg Arbejdermuseet

 

Du kan se de aktuelle medlemsfordele her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning