Husk at bruge dine medlemsfordele i sommerlandet

Dit medlemskab af Farmakonomforeningen giver dig adgang til en række rabatter i sommerlandet - og i hverdagen.

Sommerstrand

Det er sund fornuft at få ens løn til at strække så langt som muligt. Derfor er der mange af Farmakonomforeningens medlemmer, der sparer penge ved at benytte de kontante fordele og bonusordninger, der følger med medlemskabet.

Tilmeld dig – og få bonus eller rabat
Uanset om ferien står på grillhygge, gør-det-selv eller gourmet-oplevelser, så har du gode muligheder for at spare penge ved at se dig for, inden du køber og bruge dine muligheder for rabat. Det gælder også på en masse hverdagsforbrug. Så måske kan det være noget af dét, DU skal have styr på i ferien: hvor du ved at bruge dine medlemsfordele systematisk kan skabe lidt mere luft i budgettet?

Forbrugsforeningen er et af de goder, du som medlem af Farmakonomforeningen har adgang til, som giver kontante fordele i hverdagen. Via Forbrugsforeningen kan du handle i mere end 4.000 fysiske butikker og 500 webshops.

En anden måde at spare penge er ved at tilmelde dig LogBuy, som giver rabat i en lang række fysiske butikker, men også på overnatninger rundt i landet, på spisesteder og oplevelser som forlystelsesparker. Og der er også noget for gør-det-selv-folket. Der er med andre ord gode muligheder for at få feriebudgettet til at strække lidt længere. Og få en god pris på dét du alligevel havde tænkt dig at købe.

 

Tjek Farmakonomforeningens rabatter


Se den nære historie på Arbejdermuseet
Hvis en del af sommerferien skal bruges i København, så har du mulighed for at komme gratis på besøg på Arbejdermuseet. Du kan også gratis tage en valgfri voksen gæst og børn med – og indtil slutningen af skolernes sommerferie kan du få en gratis sodavand eller kop kaffe.

Du finder Arbejdermuseet i en smuk bygning ved Nørreport, hvor du kan få et spændende indblik i både arbejdernes og de brede befolkningslags hverdag og arbejdsliv og i arbejderbevægelsens historie.

 

Læs mere om adgang til arbejdermuseet


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning