Kom til internationalt farmakonomsymposie online - med danske oplægsholdere

Årets Pharmacy Technicians’s Symposium bliver holdt online den 18. og 19. oktober. Det gør det meget lettere at deltage. Og i år er der to danske oplægsholdere på symposiet.

Farmakonomsymposie rykker online
Den årlige FIP-kongres har i en del år haft et Pharmacy Technician Symposium tilknyttet. Grundet fortsatte coronarestriktioner var FIP noget mindre i år. Blandt andet som konsekvens af det, var der ikke noget fysisk Pharmacy Technicians’s Symposium i år. Samtidig har man under corona haft mange deltagende ved online events. Derfor er symposiet i år rykket online og bliver holdt over to dage - og du er inviteret! Første dag er tirsdag den 18. oktober, der samtidig bliver markeret internationalt som World Pharmacy Technician Day.

Spændende emner fra farmakonomernes hverdag på programmet
På førstedagen vil den unikke rolle som farmakonomer/pharmacy technicians har, og de bidrager de yder, blive sat på dagsordenen. Det sker kl. 14.30-16.00. Udover et spændende dagsordenpunkt, så er det særlige, at der er to danske oplægsholdere på programmet på netop den session. Nemlig formand for Farmakonomforeningen, Ann-Mari Grønbæk, og farmakonom Trine Simonsen, der til dagligt arbejder på Sygehus Apotek Fyn i Odense. Derudover kan man opleve Jake Galdo fra USA, der er farmaceut og som i det daglige arbejder på at udvikle kvaliteten på private apoteker. 

Tidligere den dag vil der blive sat fokus på den nyeste forskning i apotekspersonalets modstandsdygtighed under covid-19. Hvilke faktorer bidrog til at personalet kunne bære de ekstra opgaver under pandemien - og hvad der skal til for at de bedst muligt kan bidrage ved fremtidige sundhedskriser.

FIP Global Pharmacy Technician’s Symposium finder sted den 18. og 19. oktober kl. 13.00-16.00.

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her

Tech Symp Web Day 1

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning