Bliv klog på kroniske smerter og smertebehandling

Kom til virtuelt medlemsmøde om kroniske smerter og smertebehandling

Mandag d. 11. september kl. 20-21 inviteres du til en spændende rejse ind i verdenen af kroniske smerter og deres behandling. Med omkring 20 procent af den danske befolkning over 16 år, der lever med kroniske smerter, er det et emne af stor betydning for mange. Nogle af disse mennesker kæmper med komplekse kroniske smerter, som i sig selv bliver en udfordrende tilstand.

Oplæg med Gitte Krogh Madsen
Som oplægsholder på det virtuelle foredrag møder du Gitte Krogh Madsen. Hun er en anerkendt praktiserende læge og regional lægemiddelkonsulent i Region Sjælland. Gitte deler sin ekspertise om kroniske smerter og lægens håndtering af patienter, der lider af disse smertetilstande. Men hvad definerer egentlig kroniske smerter? Hvilke skridt tager praktiserende læger for at undersøge og hjælpe patienter med vedvarende smerte? Og hvilke (farmakologiske) behandlingsmuligheder står til rådighed?

Gitte sætter også skarpt på, hvilke udfordringer og faldgruber der er ift. kroniske smertepatienter – og her kan vi afsløre, at Gitte har en kæphest, som du kan høre om til foredraget!

Grib chancen for at blive klogere på kroniske smerter og smertebehandling hjemme fra din egen sofa ved at deltage i dette virtuelle medlemsmøde.

 

Tilmeld dig her

COLOURBOX40340747

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning