Nu kan du snart tilmelde dig elevweekenden 2024

Kom med til Farmakonomforeningens spændende og faglige elevweekend d. 9.-10. marts 2024 med faglig messe, fagligt foredrag og valg til elevbestyrelsen.

Elev Weekend Web

Lørdag d. 9 marts står vi klar med et super program, som I virkelig kan glæde jer til! Årets tema er ”Superhelte & Skurke” - og farmakonomelever fra alle tre årgange deltager!

Vi starter med indtjekning fra kl. 9.30-10 lørdag d. 9. marts og slutter det officielle program af kl. 17. Herefter er der middag og fest med temaet ”Superhelte og superskurke,” hvor der også vil være quiz og præmier (tag endelig din bedste udklædning med!).

Du kan vælge at tilmelde dig dagsprogammet lørdag d. 9. marts og tage hjem kl. 17, du kan vælge at blive til middagen – eller du kan tage ”den fulde pakke” med både lørdagsprogram, middag, fest og overnatning, hvor du slutter af med en god morgenmad søndag d. 10. marts og derefter tager hjem eller på skole.

Husk at melde dig ind

Elevweekenden er kun for medlemmer af Farmakonomforeningen. HUSK at du skal melde dig ind i foreningen senest 24 timer inden, at vi åbner for tilmelding til elevweekenden, hvis du ikke er medlem allerede. Meld dig ind lige her.

Vi åbner for tilmelding den 14. november kl 19:30.
Elevweekenden er (gratis) for alle medlemmer af Farmakonomforeningen – husk at melde dig ind senest 24 timer inden, at tilmeldingen åbner op, ellers kan vi ikke nå at behandle din indmeldelse inden. Ophold, forplejning og transport betales således af Farmakonomforeningen. Efter middagen lørdag skal du dog selv betale for drikkevarer i den studievenlige bar.

Elevweekenden finder som altid sted på Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

Tilmeld dig elevweekend her

Følg forberedelserne til elevweekenden på Facebook
Læs mere om elevweekenden og følg elevbestyrelsens forberedelser op til elevweekenden i elevsektionens facebookgruppe.

Officiel indkaldelse til elevernes generalforsamling

Der indkaldelse til generalforsamling i Farmakonomforeningens elevbestyrelse d. 9. marts 2024. Dagsordenen er ifølge vedtægterne:

a) Valg af dirigent og referent
b) Beretning om elevbestyrelsens arbejde og drøftelse af kommende års aktiviteter
c) Indkomne forslag
d) Valg af formand
e) Valg af bestyrelsesmedlemmer
f) Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være sekretariatet i hænde senest 2 uger før generalforsamlingens afholdelse dvs. d. 24. februar 2024.

Elevweekend A-Z

 • AFMELDING OG MANGLENDE AFBUD

  Hvis du tilmelder dig elevweekenden og ikke møder op, opkræves et gebyr på 100 kr.

  Du skal også betale gebyret, hvis du afmelder dig efter d.2. marts.

  Hvis du bliver forhindret i at deltage, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt, så vi kan give pladsen til
  en anden.

 • BILLEDER

  På elevweekenden tages der billeder af foreningens sekretariat. Hvis man ikke ønsker at få taget billeder,
  skal man henvende sig til en fra sekretariatet, som vil udlevere et klistermærke, man skal have påsat tydeligt
  på sit tøj.

  Billeder og videoer som tages deles kun på foreningens medier.

 • CHECK IND

  Når du ankommer til Severin d. 9. marts, skal du checke ind. Check ind-bordet finder du i forhallen. Der kan checkes ind på værelserne fra kl. 17. Der vil være et lokale til opbevaring af bagage indtil checkin.

 • DRIKKEVARER

  Man må under ingen omstændigheder medbringe drikkevarer til hotellet. På dagen og under middagen betales drikkevarer af Farmakonomforeningen. Til festen efter middagen vil der være studiepris-venlig bar, hvor man selv betaler for drikkevarer.

 • ELEVBESTYRELSEN

  På generalforsamlingen vælger eleverne en elevbestyrelse, som består af en elevformand og 7 elevbestyrelsesmedlemmer. Efter valget vælger elevbestyrelsen en næstformand i sin midte. Elevformanden er med i Farmakonomforeningens hovedbestyrelse, og det er hovedbestyrelsen, der sætter kursen for foreningen. Det betyder, at emner, der optager eleverne, kommer direkte hen, hvor beslutningerne bliver taget – og elevformanden er med til at tage dem!

  Vi opfordrer dig til at overveje, om du vil være med til at præge foreningen i elevrelaterede spørgsmål. Hvis du vil have indflydelse på din forening, din uddannelse, dit fag, og hvordan elevweekenden skal se ud i 2025 - så er elevbestyrelsen lige noget for dig! Du kan også stille op til bestyrelsen, selvom du ikke har mulighed for at deltage på elevweekenden.

  Har du spørgsmål til hvervet som elevformand eller bestyrelsesmedlem, kan du kontakte den nuværende bestyrelse. Adresser og telefonnumre finder du også på ovenstående hjemmeside. Husk også, at det er en god idé at fortælle din chef, at du ønsker at stille op til bestyrelsen.

  Læs mere her. 

 • EVALUERING

  Efter elevweekenden sender vi et evalueringsskema ud til jer. Vi håber, at I vil besvare det, så vi får tips til at gøre elevweekenden året efter endnu bedre.

 • FACEBOOK

  Følg forberedelserne til elevweekenden på Facebook. I elevsektionens gruppe kan du følge vores forberedelser til elevweekenden. Følg med ved at melde dig ind i gruppen her. 

 • FRI TIL ELEVWEEKENDEN

  Husk at du selv skal sørge for at få fri til elevweekenden og det kan være en god ide at spørge i rigtig god tid.

 • GENERALFORSAMLING

  Til elevweekenden afholder vi - traditionen tro - også elevsektionens generalforsamling. Dagsorden for elevsektionens generalforsamling er i henhold til Farmakonomforeningens vedtægter:
  a) Valg af dirigent.
  b) Beretning om elevbestyrelsens arbejde og drøftelse af kommende års aktiviteter.
  c) Indkomne forslag.
  Forslag til behandling på generalforsamlingen skal ifølge foreningens vedtægter være sekretariatet i hænde senest 24. februar 2024 kl. 10.00 pr. mail: ch@farmakonom.dk.
  d) Valg af formand
  e) Valg af bestyrelsesmedlemmer
  f) Eventuelt

 • HOODIES

  I år udleveres der en hoodie til de første 200, som har meldt sig til. Hoodien udleveres ved check ind på ankomstdagen. Vi håber, at I bliver glade for den 😊 

 • HVEM KAN DELTAGE?

  Alle elever, der er medlem af Farmakonomforeningen kan tilmelde sig. Er du ikke allerede medlem, melder du dig ind her. Det tager 24 timer at behandle en indmeldelse, du kan således ikke melde dig ind samtidig med tilmelding til elevweekenden - og du bør derfor blive medlem af foreningen i god tid.

 • KOSTHENSYN

  Ved tilmelding angiver du, om du har nogle kosthensyn. Hvis du ikke har fået gjort det, så skriv hurtigst muligt til sekretariatet på ff@farmakonom.dk 

 • PROGRAM

  I år skal det være en overraskelse, hvad der sker på dagen. Men vi lover, at det bliver sjovt, spændende og super fedt! Det endelige program for elevweekenden ser du derfor først på selve dagen. Det er ikke muligt først at komme op af dagen eller gå tidligere. Hvis man tilmelder sig, skal man checke ind inden kl. 10 og være der til kl. 17. Hvis man har tilmeldt sig middag og overnatning, kan man heller ikke gå hjem før uden gyldig grund.

 • TILMELDING

  Der bliver åbnet for tilmelding d. 14. november kl. 19 - og der er run på tilmeldingerne! Du tilmelder dig via vores kalender. Hvis det er første gang, du logger på MinSide er password de sidste fire cifre i dit cpr-nummer. Der er max. 200 pladser og tilmelding er efter først-til-mølle.

 • TRANSPORT

  Du skal selv lægge ud for din tog- eller busbillet til elevweekenden (Standardbillet/ Ungdomsbillet). Den brugte billet samt et udfyldt blanket om rejsegodtgørelse (udleveres på dagen) skal efter generalforsamlingen sendes ind til Farmakonomforeningen på ff@farmakonom.dk eller pr. brev og beløbet vil derefter blive refunderet. Hvis du bruger mobilklippekort skal du vedlægge kopi af klip/kvittering for klippekortet. Hvis du bruger rejsekort skal kopi af rejsedokument og pris være vedlagt. Der bliver kun refunderet billetter for deltagere, som er mødt op til generalforsamlingen.
  Ønsker du at køre i bil, skal I være mindst tre deltagere, der kører sammen – og navnene skal være meldt til ff@farmakonom.dk på forhånd.

 • FÆLLES BUSTRANSPORT FRA MIDDELFART BANEGÅRD

  Bjert busser holder på Middelfart station fra kl. 09:30. Bussen kører i pendulfart til kursuscentret – turen tager kun 5 min., så alle skal nok komme til bestemmelsesstedet. Når man skal hjem fra Elevweekenden, kan man køre mindst tre deltagere sammen i en taxa til Middelfart station. Navnene skal påføres udlægget og skal indsendes til ff@farmakonom.dk sammen med den udfyldte blanket om rejsegodtgørelse.

 • VENTELISTE

  Såfremt elevweekenden fyldes op, træder ventelisten i kraft og vil køre helt frem til datoen for elevweekenden.

 • VÆRELSER

  Man sover to og to sammen på værelserne på Severin. Ved tilmelding kan man skrive, hvem man ønsker at sove på værelse med. Man kan tjekke ind på værelserne fra kl. 17 på ankomstdatoen og der er mulighed for bagageopbevaring indtil da.

 • SKOLE LIGE EFTER WEEKENDEN

  Pharmakon sørger for der mulighed for tidlig indtjekning fra søndag kl. 15.

Det bliver en magisk elevweekend – vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Farmakonomforeningens elevbestyrelse


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning