OK24 for farmakonomer ansat i kommunerne er nu på plads

Forbedringer for de mest erfarne, med en ny lønstigning efter 10 år. Det er en del af resultatet, efter at de specifikke organistionsforhandlinger på det kommunale område nu er i mål. Dermed er overenskomstforhandlingerne på det kommunale område helt færdige.

Ok Logo 24

Erfaringstillæg efter 10 år
For farmakonomerne betyder det, at man fra 1. april 2025 vil opleve en stigning af det centrale tillæg fra på ca. 1.400 kr. + pension. Alle løndele inklusiv personlige tillæg reguleres med 6,51 % som en del af det generelle forlig.

Læs mere om det generelle forlig her

- Jeg er glad for, at vi er kommet i mål med et anciennitetstillæg til de kommunalt ansatte farmakonomer. Det har været et meget stort ønske for farmakonomerne, siger Ann-Mari Grønbæk og fortsætter:

- Derudover er jeg meget glad for muligheden for at opspare frihed, hvor man kan spare op til 15 dage sammen. Det vil give den enkelte farmakonom en større grad af fleksibilitet. Jeg er også glad for de forbedrede barselsvilkår, aftalen indeholder.

Nyt om vagt
Ud over de ting, der er specifikke for farmakonomerne, så forhøjes særydelserne for effektiv tjeneste aften, nat og weekend. Hvilket kommer de farmakonomer til gode, som arbejder på særlige tidspunkter, og er omfattet af arbejdstidsaftalen. På den måde får farmakonomer, der arbejder på skæve tidspunkter også del i midlerne fra trepartsaftalen.

Afstemning følger
Aftalen skal sendes til afstemning hos medlemmerne. Denne gang er det sådan, at hele Forhandlingsfællesskabet skal stemme sammen, og vi kender derfor endnu ikke datoerne for afstemningen, men lige så snart det ligger fast, vil vi sende afstemningsmaterialet ud sammen med en gennemgang af aftalen.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning