Farmakonomforeningens kommende formand er blevet valgt

Stemmerne er nu talt op, og resultatet ligger klar. Nu kan der sættes navn på, hvem der skal stå i spidsen for Farmakonomforeningens medlemmer de næste fire år.

Ann Mari

Ann-Mari Grønbæk er Farmakonomforeningens nye formand fra 19. november i år. Det stod klart for kort tid siden, da stemmerne til formandsvalget 2020 blev talt op. Ann-Mari Grønbæk vandt formandsvalget med 56 procent af stemmerne. Modkandidaten Sanne Hee Stjernholm fik 42 procent af stemmerne. 2 procent af de afgivne stemmer var blanke. I alt stemte 47 procent af Farmakonomforeningens stemmeberettigede medlemmer til valget.

Alle medlemmers formand
Det var en glad vinder af formandsvalget, der fik besked om valgresultatet umiddelbart efter, at stemmerne var talt op af det uafhængige firma Assembly Voting, og resultatet var godkendt af kritisk revisor.

- Jeg er utroligt glad og stolt over, at et flertal af de medlemmer, som har stemt, har peget på mig som deres kommende formand. Jeg vil trække i arbejdstøjet fra den første dag som formand og vil gøre mit bedste for at leve op til tilliden de næste fire år. Vi har mange spændende sager og kampe, der skal tages, og det vil jeg nu stille mig i spidsen for, siger Ann-Mari Grønbæk.

Ann-Mari Grønbæk understreger, at hun vil være alle medlemmers formand i sin valgperiode. Hun takker i den forbindelse også sin modkandidat, Sanne Hee Stjernholm, for en god og konstruktiv valgkamp. Ann-Mari Grønbæk har siden 2017 været næstformand i Farmakonomforeningen.

Ønsker den nye formand tillykke
Valgets anden formandskandidat, Sanne Hee Stjernholm, havde selvfølgelig håbet på et andet udfald, men ønsker den nye formand tillykke med valget.

- Jeg vil gerne ønske Ann-Mari tillykke med formandsposten. Det har været en god valgkamp, hvor vi blandt andet havde et par spændende debatter foran rullende kamera. Jeg vil også gerne takke de medlemmer, som stemte på mig – det er jeg meget taknemmelig for. Nu er der ikke længere valgkamp, valget er afgjort, og nu skal vi sammen kigge fremad som faggruppe og som forening, siger Sanne Hee Stjernholm.

Officielt bliver Ann-Mari Grønbæk ny formand for Farmakonomforeningen 19. november, når den nuværende formand, Christina Durinck, officielt træder tilbage og giver stafetten videre i forbindelse med Farmakonomforeningens kongres.

Ann-Mari Grønbæks CV:
• Uddannet på Himmelbjerg Apotek 2007
• Arbejdet på Ikast Apotek 2007
• Arbejdet på Korsør Apotek 2008 - 2009
• Arbejdet på Herning Løve Apotek 2009 - nu
• Hovedbestyrelsesmedlem 2011 - nu
• Næstformand 2017 - nu
• Bestyrelsesmedlem i Pensionskassen for Farmakonomer 2018 - nu


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning