Stor spørgelyst under den første valgdebat mellem formandskandidaterne

Interessen var stor, da de to formandskandidater, Sanne Hee Stjernholm og Ann-Mari Grønbæk, torsdag aften for første gang mødte hinanden i en valgdebat – online – forud for formandsvalget i Farmakonomforeningen.

Kandidater Klar Til Debat

I løbet af den time og fyrre minutter, som debatten varede, kom både kandidaterne og de medlemmer, der stillede spørgsmål, vidt omkring. Der kom 40 spørgsmål ind via chatfunktion og debatten kom godt og engageret rundt om emner som løn, arbejdsmiljø, farmakonomuddannelsen, autorisation og kandidaternes egne visioner og arbejdsindsats. Der var ikke enighed hele vejen rundt, men debatten blev holdt i en god tone, og der var også plads til både smil og anerkendende nik ved gode pointer undervejs.

Debatten blev afholdt på Pharmakon og med Ulrikka Brændgaard Nissen som veloplagt ordstyrer.

Hele debatten blev optaget og kan ses på det link, alle stemmeberettigede medlemmer af Farmakonomforeningen har fået tilsendt pr mail.

 

Læs her, hvis du har brug for at genfinde linket


Den anden og sidste formandsdebat bliver afholdt torsdag 22. oktober kl. 19.00. Linket til debatten er det samme som til den første debat.

Husk, at mandag 26. oktober før kl. 12.00 er allersidste chance for at stemme – eller ændre sin stemme – til formandsvalget.

 

Du kan stemme her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning