Arbejder du på privat apotek? Så er det nu du kan stemme om din overenskomst

Ved frokosttid mandag den 3. maj blev der pr e-mail sendt stemmemateriale til alle, der arbejder på privat apotek, som er medlemmer af Farmakonomforeningen. Det handler om blandt andet din løn og din ret til pause, og din stemme er vigtig!

Online Afstemning Afgiv Din Stemme

I e-mailen kan du læse meget mere om indholdet af overenskomsten, og om hvorfor foreningens hovedbestyrelsen enstemmigt anbefaler, at du stemmer ja.

 

Få svar på dine spørgsmål

Måske har du spørgsmål til resultatet, måske har du spørgsmål til, hvad det betyder for din hverdag. For at give alle medlemmer mulighed for at få svar på spørgsmål, er der to onlinemøder i kalenderen, hvor det er muligt at stille lige præcis dét spørgsmål, du har brug for svar på.

For at give dig mulighed for at blive klogere på forliget og stille de spørgsmål du måtte have, så bliver du inviteret til online medlemsmøde. Og for at sikre at så mange som muligt har mulighed for at deltage, så bliver der lavet to af slagsen. Du kan allerede tilmelde dig nu:

 

Medlemsmøde onsdag den 5. maj kl. 20-21.30

 

Medlemsmøde tirsdag den 11. maj kl. 20-21.30

 

Hvis I har en tillidsrepræsentant på din arbejdsplads, så vil hun eller han også blive klædt på til at svare på spørgsmål om overenskomsten i løbet af denne uge.

 

DIN stemme er vigtig

Formand Ann-Mari Grønbæk understreger, at det er vigtigt at stemme:

- Det er vigtigt, at så mange medlemmer som muligt nikker enten ja eller nej. Det signalerer over for vores samarbejdspartnere, som arbejdsgiverorganisationer, politikere og andre foreninger, at vi er et stærkt fællesskab. Det giver vores udsagn vægt, når vi fx forhandler.

Derfor håber hun, at alle vil tjekke deres mail og bruge muligheden for at stemme:


- Husk at bruge din stemmeret. Det handler om dine arbejdsvilkår og DIN stemme er vigtig.

 

Afstemningen løber frem til mandag den 17. maj kl. 12.00.

Det er vigtigt, at så mange medlemmer som muligt nikker enten ja eller nej. Det signalerer over for vores samarbejdspartnere, som arbejdsgiverorganisationer, politikere og andre foreninger, at vi er et stærkt fællesskab. Det giver vores udsagn vægt, når vi fx forhandler.

Ann-Mari Grønbæk Formand for Farmakonomforeningen

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning