Får du den rette løn?

Det kan du lige nu hjælpe dig selv og os med at finde ud af. Hvert år laver Farmakonomforeningen en lønstatistik baseret på farmakonomernes faktiske lønninger. Den kan hjælpe dig, når der forhandles løn. Lige nu har vi brug for din hjælp, hvis du arbejder i en virksomhed, der hører under Industrisektionen.

Danske Pengesedler (1)

Hjælp dig selv og andre til at stå stærkt, når der tales løn

Sammen kan vi sikre, at landets farmakonomer får den bedst mulige lønstatistik. Du kan for eksempel bruge lønstatistikken til at forberede løn- og jobsamtaler. Som forberedelse til lønforhandlinger er det nemlig en god idé at finde noget lønstatistik frem, så du er klar med dokumentation for lønudvikling. Vores erfaring er, at lønstatistikken giver dig og andre medlemmer en bedre position ved lønforhandlingerne. Med den i hånden kender man sin markedsværdi og kan få forhandlet en løn, der følger andres lønudvikling.

Det er vigtigt, at du og så mange andre medlemmer som muligt indsender lønoplysninger. Lønstatistikken bliver brugt aktivt: I Farmakonomforeningen rådgiver vi hver dag medlemmer om lønniveau med udgangspunkt i den, ligesom vi bruger den viden, den indeholder, i arbejdet for bedre løn- og arbejdsvilkår.


Dataindsamlingen er i fuld gang

Lige nu er vi i indsamlingsfasen, og vi har brug for din hjælp til at opdatere med de nyeste tal.
Deadline for at svare er torsdag den 21. oktober. Hvis du er farmakonom og arbejder i en virksomhed, der hører under Industrisektionen, så har du allerede fået flere mails fra Huge Consulting med spørgsmålene. Hvis du finder mailen frem i din indbakke, kan du allerede nu klikke på linket og besvare spørgsmålene. Ellers får du tilsendt en reminder med link onsdag den 20. oktober kl. 9 om morgenen.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning