Kom til online medlemsmøde og stil spørgsmål om overenskomsten

Det er din løn og dine arbejdsvilkår, det handler om, når overenskomstresultatet kommer til afstemning. Derfor er det rigtig vigtigt, at du ved, hvad du skal stemme om.

For at give dig mulighed for at blive klogere på forliget og stille de spørgsmål du måtte have, så bliver du inviteret til online medlemsmøde. Og for at sikre at så mange som muligt har mulighed for at deltage, så bliver der lavet to af slagsen. Du kan allerede tilmelde dig nu:

 

Medlemsmøde onsdag den 5. maj kl. 20-21.30

Medlemsmøde tirsdag den 11. maj kl. 20-21.30

 

Hvis I har en tillidsrepræsentant på din arbejdsplads, så vil hun eller han også blive klædt på til at svare på spørgsmål om overenskomsten i løbet af den kommende uge.

Afstemningen om overenskomsten lukker mandag den 17. maj kl. 12.00.

DIN stemme er vigtig


Formand Ann-Mari Grønbæk understreger, at det er vigtigt at stemme:

- Vi farmakonomer ved, det er vigtigt at give vores mening til kende. På det offentlige område har der lige været stemt. Her var farmakonomerne i top blandt faggrupperne med højest stemmeprocent. Og det er vigtigt, at så mange medlemmer som muligt nikker enten ja eller nej. Det signalerer over for vores samarbejdspartnere, som arbejdsgiverorganisationer, politikere og andre foreninger, at vi er et stærkt fællesskab. Det giver vores udsagn vægt, når vi fx forhandler.

 Derfor håber hun, at alle vil holde øje med deres mail:


- Husk at bruge din stemmeret. Det handler om dine arbejdsvilkår og DIN stemme er vigtig.

Det er vigtigt, at så mange medlemmer som muligt nikker enten ja eller nej. Det signalerer over for vores samarbejdspartnere, som arbejdsgiverorganisationer, politikere og andre foreninger, at vi er et stærkt fællesskab. Det giver vores udsagn vægt, når vi fx forhandler.

Ann-Mari Grønbæk Formand for Farmakonomforeningen
OK21 Privat Apotek Klar Til Forhandling

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning