Er indflydelse noget for dig?

Hvis indflydelse er noget for du, så skal du overveje at stille op til elevbestyrelsen. Her får du mulighed for at kæmpe for noget af det, du brænder for i forhold til elever. Og så er det både sjovt og lærerigt.

Beskåret Billede Af Lonni

Der skal vælges nye medlemmer til elevbestyrelsen, når der i starten af marts er Elevweekend.

Elevweekenden er generalforsamling for elevsektionen i Farmakonomforeningen, og her skal der vælges nye medlemmer til elevbestyrelsen - og der skal vælges et medlem fra hver region.

Tilmeld dig elevweekend

Gør en forskel
Lonni Stage Hindborg Roos har siddet i elevbestyrelsen i to år, det seneste år som formand. Til en del af de fysiske møder har hun haft barnevogn med et sovende barn med sig. Hun smiler meget og overkommer det meste – og så synes hun, du skulle overveje at stille op til elevbestyrelsen:

 - Vi er med til at gøre en stor forskel for alle de elever, der er rundt på landets apoteker, slår hun fast.

Elevbestyrelsen er med til at forme arrangementer for eleverne og kan tage emner op, der har elevernes interesse. Du vil altså være med til at arrangere den fedeste elevweekend for eleverne. Elevbestyrelsen og Pharmakon holder også møder med fokus på alt fra pres, eksaminer og undervisningen.

I vinterhalvåret fylder planlægning af Elevweekenden meget. Elevweekenden er nemlig en vigtig indgang til det faglige fællesskab med en god blanding af oplæg, fest og faglig inspiration. Men hele året kommer elevbestyrelsen med input til Farmakonomforeningen, ligesom der er tæt kontakt til Farmakonomskolen.

Vi er med til at gøre en stor forskel for alle de elever, der er rundt på landets apoteker

Lonni Stage Hindborg Roos Elevformand, Farmakonomforeningen

Bestyrelseserfaring giver kompetencer
Du behøver ikke have tidligere erfaringer med bestyrelsesarbejde for at blive medlem - det skal du nok få lært. Det er samtidig erfaringer, som er gode at have med sig. Du lærer nemlig noget om, hvordan organisationer fungerer, og hvordan beslutninger bliver taget.

- Og så er det også fantastisk med alle de nye mennesker, man lærer at kende.

Som del af bestyrelsen får du et stort netværk blandt både farmakonomer og farmakonomelever. Netværk du også kan trække på i dit arbejdsliv. Man har også kontakt til både foreningens formand, Ann-Mari Grønbæk, og til sekretariatet.

Derfor lyder der også en klar opfordring fra medlemmerne af elevbestyrelsen understreger Lonni:

- Hvis du har et spirende elevbestyrelsesmedlem i maven, så skriv endelig til os, også hvis du har spørgsmål til arbejdet.

Du kan finde elevbestyrelsens medlemmer her og skrive til dem, hvis du har spørgsmål. Du kan også stille spørgsmål i Facebookgruppen for elever.

 

Læs mere om arbejdet i elevbestyrelsen

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning