Skal du være med i elevbestyrelsen?

Det er et både sjovt og spændende at blive valgt til elevbestyrelsen. Du får et spændende indblik i hvordan DIN fagforening arbejder - og du kommer tæt på beslutningerne.

Elevbestyrelsen Møde

Elevbestyrelsen er med til at forme arrangementer for eleverne, og kan tage emner op der har elevernes interesse. Du vil altså være med til at arrangere den fedeste elevweekend for eleverne. Elevbestyrelsen og Pharmakon holder møde sammen, hvor vi diskuterer alt fra pres, eksaminer og undervisningen.

Elevweekenden er generalforsamling for elevsektionen i Farmakonomforeningen, og her skal der vælges nye medlemmer til elevbestyrelsen - og der skal vælges et medlem fra hver region.

Du behøves ikke have tidligere erfaringer med bestyrelsesarbejde for at blive medlem - det skal du nok få lært. Som del af bestyrelsen får du et fantastisk netværk blandt farmakonomer og farmakonomelever. Netværk du også kan trække på i dit arbejdsliv.

Derfor lyder der også en klar opfordring fra medlemmerne af elevbestyrelsen: Hvis du har et spirende elevbestyrelsesmedlem i maven, så skriv endelig til os, også hvis du har spørgsmål til arbejdet.

Du finder kontaktoplysninger på elevbestyrelsens medlemmer på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om arbejdet i elevbestyrelsen.

 

Læs mere om det spændende arbejde i elevbestyrelsen

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning