Coaching for ledere

For at styrke farmakonomerne som ledere, har Farmakonomforeningen indgået aftale med Crecea om coachingforløb for farmakonomer med ledelsesansvar.

Som leder bliver du stillet over for mange forskelligrettede opgaver og har ofte udfordringer på mange forskellige niveauer. For at du kan udvikle dig sig som leder, er det godt at sætte disse erfaringer i perspektiv og lære af udfordringerne. Derfor har Farmakonomforeningen indgået aftale med Crecea om coachingforløb for farmakonomer med ledelsesansvar.

Farmakonomforeningen har indgået aftale om coaching på 2 niveauer.

 • Kort coachingforløb

  Anbefales i tilfælde hvor lederen oplever udfordringer i varetagelsen af lederrollen i situationer, der er mere komplekse og typisk har stået på over længere tid.

  Et kort coachingforløb består i udgangspunktet af 3 sessioner med en varighed på 1½ time. Coachingen foregår hos Crecea, der har kontor flere steder i landet eller via Skype (eller lignende)

  Pris: 6.000,- eks. moms.

 • Coachingforløb med afsæt i personlighedstest

  Anbefales i tilfælde hvor lederen udover at ønske hjælp til håndtering af komplekse lederudfordringer i sit arbejde, også ønsker støtte til selvindsigt i forhold til sin egen aggeren som menneske og leder. 

  Et coachingforløb af denne type starter med udfyldelse af personlighedstesten NEO-PI-R, og tilbagemelding på denne i en session á 2 timer. Efterfølgende vil der være 4 coaching sessioner af 1½ times varighed. I coachingen arbejdes dels direkte med de oplevede udfordringer og dels inddrages den indsigt, der er fremkommet af personlighedstesten.

  Coachingen og personlighedstesten foregår hos Crecea, der har kontor flere steder i landet.
  Pris: 12.000,- eks. moms.

 • Supplerende Coaching

  Supplerende til disse tilbud er der mulighed for at tilkøbe yderligere coachingsessioner, hvis der er behov for dette.

  Supplerende coaching a 1½ time hos Crecea, der har kontor flere steder i landet.
  Pris: 2.000,- eks. moms.

  Supplerende Coaching telefonisk 1 time.
  Pris: 1.100,- eks. moms.

 • Hvordan kommer du i gang?

  Coaching hos Crecea sker alene gennem henvisning fra Farmakonomforeningen. Ønsker du at komme i gang med et forløb, skal du henvende dig til Farmakonomforeningen på mail: ff@farmakonom.dk

  Når Farmakonomforeningen har modtaget din mail, retter vi henvendelse til Crecea, der efterfølgende kontakter dig.

 • Betaling

  Betaling for Coachingforløbet vil ske mellem din arbejdsgiver (eller dig) og Crecea.


Emneord