Er du ny leder?

Som leder er det vigtigt at blive støttet i sit lederskab. Derfor har Farmakonomforeningen en række tilbud til farmakonomledere.

For at kunne få de rigtige tilbud fra Farmakonomforeningen er det vigtigt, at du er registreret som leder. Tjek dine medlemsoplysninger på MinSide – du kan selv ændre din status til leder.

Hvis du har problemer med at blive registreret som leder på MinSide, så kontakt Farmakonomforeningen.

Farmakonomforeningens tilbud til ledere

 • Rådgivning om din løn og ansættelse

  Får du den rette løn, eller er der detaljer i din kontrakt, som du vil have sparring om? Så er du velkommen til at kontakte Farmakonomforeningens sekretariatet.

  Vi er optagede af at sikre den rette løn for alle ledere, uanset om du er ansat på et privat apotek og dermed har en tillidsrepræsentant, er ansat i industrien og selv forhandler eller i det offentlige, hvor Farmakonomforeningen forhandler i samarbejde med dig.

  Har du brug for at sparre med os om dine opgaver, løn og dine ansættelsesforhold, så sidder vi klar.

 • Netværk for ledere

  Farmakonomforeningen har tidligere etableret ledernetværk og suppleret disse netværk med nye ledere.

  Et netværk kan være en fantastisk støtte til dig, der er ny leder og ønsker at lære noget om lederrollen. I ledernetværk kan du både som ny og som erfaren leder få sparring fra andre ledere Læs mere om ledernetværkene.

  Pt. er der ikke nogle aktive netværk, men skulle du ønske at etablere et netværk, kan du kontakte Farmakonomforeningens sekretariat og få sparring til hvordan et sådan kan komme i gang, i dit område.

 • Lederudviklingsdagen

  Er en dag, der retter sig alene mod souschefer, ledende farmakonomer og filialledere på privatapotek. Dagen bliver arrangeret i samarbejde mellem Farmakonomforeningen og Danmarks Apotekerforening.

  Hold øje med vores arrangementskalender her på hjemmesiden. Lederudviklingsdagen ligger typisk i slutningen af september måned

 • Lederforum

  Farmakonomforeningen afholder flere forskellige inspirationsdage for ledere i løbet af året. Lederforum er en dag for alle ledere i Farmakonomforeningen, hvor vi hæver blikket og bliver klogere på egen og andres praksis som ledere. 

  Læs mere om Lederforum.

 • Coaching for ledere

  Farmakonomforeningen har sammen med CRECEA lavet en aftale om coaching af ledere. Det er et tilbud om coaching til en særlig god pris, som gælder for Farmakonomforeningens ledere. Læs mere om hvad tilbuddet indeholder.


Emneord