Kender du årets farmakonom?

Har du en kollega, som er noget helt specielt? Som gør noget særligt for faget, faggruppen eller kollegerne? Så kan du nu indstille vedkommende til at blive Årets Farmakonom.

Emblemer (1)

Det løfter os andre, når kolleger og fagfæller inspirerer. Derfor har Farmakonomforeningens hovedbestyrelse besluttet at indstifte en årlig kollegapris ”Årets Farmakonom. ”  Og nu er det tid til at finde Årets Farmakonom 2020!

Hvis du kender en farmakonom, som har en eller flere af følgende karakteristika, så kan du indstille vedkommende til prisen:  

  • Er nytænkende og bidrager til udvikling eller synliggørelse af faget
  • Har været frontløber i udvikling og gennemførelse af faglige projekter
  • Som kollega eller leder bidrager til et enestående sammenhold og arbejdsmiljø på arbejdspladsen
  • Brænder igennem på en helt særlig måde over for borgerne eller andre fagprofessionelle

Formanden uddeler prisen og 5000 kr.

Prisen uddeles af Farmakonomforeningens formand, som vil overraske prismodtageren på arbejdspladsen, hvis det er muligt.  Ved overrækkelsen får prismodtageren en buket blomster og 5.000 kroner sammen med et diplom. Arbejdspladsen informeres selvfølgelig på forhånd.

Sådan udvælges prismodtageren

Hovedbestyrelsen beslutter ud fra indstillingerne, hvem der bliver Årets Farmakonom, og udnævnelsen sker alene ud fra indstillingernes indhold og ikke ud fra, hvorvidt der evt. er flere indstillinger på samme medlem.

Da Hovedbestyrelsen er jury, kan hovedbestyrelsesmedlemmer ikke indstilles til prisen, og de kan heller ikke indstille medlemmer til prisen.

Sådan indstiller du en kollega

Alle aktive medlemmer kan indstille et medlem til prisen.  En indstilling må maks. fylde 2 A4-sider og kan underskrives af dig eller af flere medlemmer. Deadline for indstillinger er d. 30. november 2020 og indstillingen skal sendes til formandskonsulent, Mette Lisbeth Johansen, pr. mail: mlj@farmakonom.dk. Du får en bekræftelse på, at indstillingen er modtaget.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning