Årets elevweekend-arrangement venter forude - og NU kan du tilmelde dig

Elevweekenden plejer at være et både fagligt og festligt højdepunkt i det tidlige forår. Selvfølgelig har coronaen vendt alt på hovedet. Men fortvivl ikke, for der er stadig linet op til et brag af et arrangement den 13. marts. Og her er der også mulighed for, at DU kan få indflydelse på foreningen i fremtiden.

Boarding Pass Elevweekend 2021 Beskåret

Temaet for elevweekenden anno 2021 er ”Ferien du drømmer om”. På dagen vil der være en konkurrence for bedste udklædning og for den mest kreative oppyntning – så der er rig mulighed for at kompensere for den manglende drømmeferie i 2020!!

 

Grinegaranti med Ruben Søltoft

Arrangementet rammer din skærm lørdag den 13. marts fra 14.00-18.00, og det bliver værd at være med til. Og fordi det er online er der i år plads til alle elevmedlemmer, der har lyst til at være med! 


Tilmeld dig årets elevarrangement her


Dagen byder på både faglige input, og så er der virtuelt show og grinegaranti med en af Danmarks mest populære komikere og tidligere vindere af DM i stand-up, nemlig Ruben Søltoft!

Goodiebag til de hurtige
Hvis du er blandt de første 200 tilmeldte til elevweekenden 2021, får du en goodiebag tilsendt. De første 200 tilmeldte vil modtage separat bekræftelse og information herom.

Husk at få fri
Du skal selv sørge for at få fri, hvis du skulle have været på arbejde lørdag ml. 14.00-18.00. Husk at få det aftalt i god tid. Bemærk også at din arbejdstid ikke er finansieret af fagligt ombud, som ellers tidligere har været praksis.


Skal du være med i elevbestyrelsen?

Elevweekenden er generalforsamling for elevsektionen i Farmakonomforeningen, og her skal der vælges nye medlemmer til elevbestyrelsen - og der skal vælges et medlem fra hver region.

Det er et både sjovt og spændende at blive valgt til elevbestyrelsen. Du får et spændende indblik i hvordan DIN fagforening arbejder - og du kommer tæt på beslutningerne.

Elevbestyrelsen er med til at forme arrangementer for eleverne, og kan tage emner op der har elevernes interesse. Du vil altså være med til at arrangere den fedeste elevweekend for eleverne. Elevbestyrelsen og Pharmakon holder møde sammen, hvor vi diskuterer alt fra pres, eksaminer og undervisningen.

Du behøves ikke have tidligere erfaringer med bestyrelsesarbejde for at blive medlem - det skal du nok få lært. Som del af bestyrelsen får du et fantastisk netværk blandt farmakonomer og farmakonomelever. Netværk du også kan trække på i dit arbejdsliv.

Derfor lyder der også en klar opfordring fra medlemmerne af elevbestyrelsen: Hvis du har et spirende elevbestyrelsesmedlem i maven, så skriv endelig til os, også hvis du har spørgsmål til arbejdet.

Du finder kontaktoplysninger på elevbestyrelsens medlemmer på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om arbejdet i elevbestyrelsen.

 

Læs mere om det spændende arbejde i elevbestyrelsen

 

Bliv medlem af elevgruppen på Facebook

I den lukkede Facebookgruppe “Elever i Farmakonomforeningen” bliver der løbende delt informationer om både elevarrangementet i marts og alt muligt andet, der vedrører elever. Hvis du er elevmedlem af Farmakonomforeningen, så find gruppen på Facebook.

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning