Ny elevbestyrelse er klar til at tage fat

Lørdag den 13. marts blev der holdt en vellykket virtuel udgave af den traditionsrige elevweekend. Her blev Lonni Stage Hindborg Roos fra Fredericia Løve Apotek valgt som ny formand for foreningens elevsektion.

Lonni Elevformand

Elevweekenden er altid bygget op om den årlige generalforsamling i elevsektionen. På grund af corona blev arrangementet dog meget anderledes i år. Selvom det foregik virtuelt var der dog stadig både inspirerende karriereoplæg, sjov standup – og masser af udklædning rundt ved skærmene, inspireret af temaet ”Ferien du drømmer om”. Og så blev selve generalforsamlingsdelen afholdt i god ro og orden – og bød endda på kampvalg. Her skulle formandsstafetten også gives videre, da den nuværende elevformand, Nanna Fyllgraf Lorentzen dimitterer til sommer.


Elevernes repræsentant

Heldigvis stod en visionær og topengageret aftager klar i kulissen. Det var farmakonomelev Lonni Stage Hindborg Roos fra Fredericia Løve Apotek. Lonni er allerede et kendt ansigt i elevsektionens bestyrelse, da hun har været repræsentant for Region Syddanmark i elevbestyrelsen siden sidste års generalforsamling.

I det forgangne år har Lonni fået ”blod på tanden” ift. at stille op som elevformand:

- Jeg kunne mærke, at jeg slet ikke var færdig med at sidde i elevbestyrelsen – tværtimod; Jeg havde lyst til meget mere! Derfor er jeg så glad for at være blevet valgt som ny elevformand. Jeg er topmotiveret og glæder mig til at stå i spidsen for sektionen og ikke mindst til det politiske arbejde i hovedbestyrelsen, hvor jeg skal repræsentere eleverne, fortæller en glad Lonni.

Lonni er 29 år og er pt. på barsel med sit andet barn, Balder.

Erfaring og nye kræfter

Trine Kloster fra Hadsund Apotek blev genvalgt som repræsentant for Region Nordjylland. I de resterende regioner blev 4 nye bestyrelsesmedlemmer valgt:

  • Region Hovedstaden: Julie Olofsson Pedersen, Apoteket Trianglen
  • Region Sjælland: Pernille Kyhl Kidmose, Holbæk Løve Apotek
  • Region Midtjylland: Mille Mørch Koust, Holstebro Løve Apotek
  • Region Syddanmark: Mette Løgstrup Graversen, Ringe Apotek

Stort tillykke med valget til den nye elevbestyrelse – foreningens hovedbestyrelse og sekretariat glæder sig rigtig meget til samarbejdet.

 

Du kan læse mere om den virtuelle elevdag i Farmakonomen 3, der udkommer onsdag den 31. marts.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning