Er du elev, og vil du have indflydelse og spændende erfaringer?

Så er elevbestyrelsen måske noget for dig. Elevbestyrelsen har indflydelse på foreningens elevaktiviteter og arbejder for et godt studie og for gode vilkår for farmakonomelever.

Elevbestyrelsen har også indflydelse på foreningens øvrige arbejde, for elevformanden sidder i Farmakonomforeningens hovedbestyrelse og er med til at tage beslutninger der.

Bestyrelseserfaring og ansvar
Som medlem af elevbestyrelsen får du erfaring med bestyrelsesarbejde, og med hvordan en organisation fungerer. I elevbestyrelsen er der fokus på at sikre gode elevvilkår, og som en del af elevbestyrelsen har du indflydelse på foreningens elev-aktiviteter, eksempelvis elevaftener på Farmakonomskolen og elevweekend. Du får også organisatorisk erfaring, som du kan bruge senere både i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

Hvorfor stiller du op – og hvordan?
Selve valget til elevbestyrelsen foregår på elevweekenden den 7.-8. marts, hvor der bliver afholdt generalforsamling i elevsektionen. Hvis du har lyst til at stille op, er det en god idé, at kunne sætte nogle ord på, hvorfor du gerne vil være en del af elevbestyrelsen. For at stille op skal man have fem stillere, der selv er elevmedlem­mer i foreningen.

Man kan godt blive genvalgt til bestyrelsen, men tredjeårselever kan ikke stille op. Man kan også godt deltage på generalforsamlin­gen, selvom man ikke deltager i hele elevweekenden.

Husk at fortælle din apoteker, at du har tænkt at stille op til elevbe­styrelsen.

Elevbestyrelsens arbejde
Der holdes fire årlige møder, hvor bestyrelsen samles hos Farmakonomforeningen i København. Her diskuteres de forskellige punkter på dagsorden - et fast punkt er som regel elev-weekenden, som holdes i første kvartal af det nye år. Derudover er der et møde, hvor I bliver sat godt ind i bestyrelsesar­bejdet, og et par årlige aftener til informationsmøder, mens du er på skole - samt selvfølgelig tid til forberedelse. Farmakonomforeningen afholder udgifterne til transport og betaler også dit apotek for den tid, du skulle have været på arbejde på apoteket, når der er møder i bestyrelsen, og når du deltager i elevaktiviteter på Pharmakon.

Læs mere om arbejdet i elevbestyrelsen her.

Diskussion På Elevweekend 2019

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning