Få indflydelse på dit fag - og spændende erfaring til CV'et

Vil du gøre en forskel for farmakonomeleverne rundt om på alle landets apoteker? Så bør du overveje at stille op til elevbestyrelsen, når der skal vælges nye medlemmer på elevdagen, den 13. marts. Hør Lonni fra den nuværende bestyrelse fortælle om arbejdet.

Elevbestyrelsen Møde

Det er et både sjovt og spændende at blive valgt til elevbestyrelsen. Du får et spændende indblik i hvordan DIN fagforening arbejder - og du kommer tæt på beslutningerne.

Du behøves ikke have tidligere erfaringer med bestyrelsesarbejde for at blive medlem - det skal du nok få lært. Som del af bestyrelsen får du et fantastisk netværk blandt farmakonomer og farmakonomelever. Netværk du også kan trække på i dit arbejdsliv.

Hør Lonni fra den nuværende elevbestyrelse fortælle om arbejdet i bestyrelsen

For at se denne video skal du acceptere marketing-cookies

Elevbestyrelsen er med til at forme arrangementer for eleverne, og kan tage emner op der har elevernes interesse. Du vil altså være med til at arrangere den fedeste elevweekend for eleverne. Elevbestyrelsen og Pharmakon holder møde sammen, hvor vi diskuterer alt fra pres, eksaminer og undervisningen.

Elevweekenden er generalforsamling for elevsektionen i Farmakonomforeningen, og her skal der vælges nye medlemmer til elevbestyrelsen - og der skal vælges et medlem fra hver region.

Hvis du overvejer at stille op, men er lidt i tvivl, så skriv endelig til medlemmerne af elevbestyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger her. Du kan også skrive til bestyrelsen på elevgruppen på Facebook, her.

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning