Studieforsikring hos Runa Forsikring

Som medlem af Farmakonomforeningen tre forsikringer i én – til en rigtig god pris. 50 procent i rabat på indbo- og rejseforsikring – og 25 procents rabat på ulykkesforsikring.

Som studerende har du langt flere værdier, end du måske lige går og tror. En forsikring er vigtig, så økonomien ikke ramler, hvis cyklen bliver stjålet, du smadrer telefonen, eller mister studiebøgerne på vej hjem i bussen.

Med en studieforsikring fra Runa Forsikring, der er en del af LB Forsikring, får du som medlem af Farmakonomforeningen tre forsikringer i én – til en rigtig god pris. 50 procent i rabat på indbo- og rejseforsikring – og 25 procents rabat på ulykkesforsikring.

Prisen starter fra 5 kr. om dagen.

Beregn din pris og bestil tilbud her 

Danmarks bedste forsikringer

Forsikringerne på studieforsikringen er Danmarks bedste. Både indbo-, rejse- og ulykkesforsikringen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge, når det samlet gælder pris og dækning.

Udover den almindelige gode studieforsikring – så følger der andre fordele med til studerende som er medlem af Farmakonomforeningen:

  • 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri.
  • Heltidsdækning på ulykkesforsikringen.
  • Et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.

Se folder med 16 eksempler på, hvor godt du er dækket ind.

Kontakt Runa Forsikring

Telefon: 33 32 22 00


Emneord

Farmakonomelev

Kom og vær med i Elevsektionen

Bliv en del af et godt fællesskab i Elevsektionen, hvis du er farmakonomelev og medlem af Farmakonomforeningen. Du er velkommen til at deltage i den årlige Elevweekend eller nogle af de andre aktiviteter.

Elevsektionen
Farmakonomelever Dimission 2018 (1)