A-kasse som farmakonomelev

Som farmakonomelev har du mulighed for at melde dig ind i a-kassen FTFa. Hvis du er elev, under 29 år ikke tjener noget udover din elevløn kan du være gratis medlem af FTFa.

Ring til FTFa og hør nærmere, om du opfylder betingelserne for at blive medlem uden kontingent eller læs mere om gratis a-kasse på deres hjemmeside

Er du fyldt 30 år gælder der lidt andre regler og du bør derfor kontakte FTFa for at høre nærmere, hvilke regler der gælder for dig.

Du kan vælge enten at melde dig ind et år før, du slutter uddannelsen. Eller du kan melde dig ind i forbindelse med, at du afslutter uddannelsen. Vær opmærksom på, at der er regler for, hvornår du skal melde dig ind i a-kassen, hvis du skal have dagpenge som nyuddannet.

Farmakonomforeningen orienterer om dine muligheder ved at sende dig et brev i maj måned, hvis du er 2. års eller 3. års elev. Der afholdes orienteringsmøder for 2. års eleverne på Farmakonomskolen.

Har du været medlem af en a-kasse, før du starter uddannelsen, kan det være en god idé at forblive medlem i hvert fald i prøvetiden.


Emneord

Farmakonomelev

Kom og vær med i Elevsektionen

Bliv en del af et godt fællesskab i Elevsektionen, hvis du er farmakonomelev og medlem af Farmakonomforeningen. Du er velkommen til at deltage i den årlige Elevweekend eller nogle af de andre aktiviteter.

Elevsektionen
Farmakonomelever Dimission 2018 (1)